• Model
  • Plan
  • Exterior View
  • Model
  • Model
  • Model

Belgium Villa

Moen, Zwevegem, Belgium
2010

This villa was fragmented into 6 individual house-shaped objects and placed on the site in a dynamic manner in order to respond to the beautiful green context of the site. These objects are oriented in a way to maximize the views of the surrounding, including the existing pond. Each of these objects accommodate semi-private programs on the ground floor, and private programs on the first floor. The in-between spaces between these objects are used to house the less private programs such as the gallery space, piano room and exterior living / dining.

Design Team 

Ahmed Al-Ali, Farid Esmaeil, Kota Segawa

Client 
Ms. Leen Vandaele
Program‎ 
Private House
Built up Area‎ 
770 sqm
Scope‎ 
Architecture
Status‎ 
Concept Design